Over ons                               

Al sinds 1997 een begrip!

John Kreutz Schilderwerken is een ervaren en modern schildersbedrijf, toonaangevend in schilderwerken. Schilderen is voor ons meer dan alleen een verflaag aanbrengen. Schilderen is onderhoud plegen waarbij vakkennis, materialenkennis en praktijkervaring hand in hand gaan. Al meer dan 15 jaar staan wij garant voor goed en degelijk werk. Met een groot deel van onze klantenportefeuille hebben we dan ook al een lange relatie. Wij werken voor bedrijven en particulieren en voorzien in alle voorkomende schilderwerkzaamheden zowel binnen als buiten. Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op kennis en vakmanschap.

Onze onderneming is gevestigd in Venlo en heeft een zes-tal medewerkers in dienst die garant staan voor kwaliteit en flexibiliteit. Dit kan gegarandeerd worden door enerzijds korte communicatielijnen maar bovenal door ervaren en gediplomeerde vaklieden in te zetten die het ambachtelijk schildersvak nog beheersen.

John Kreutz Schilderwerken staat voor kwaliteit. Dat heeft het schildersbedrijf keer op keer bewezen, waardoor het inmiddels een groot aantal vaste klanten heeft. Bent u op zoek naar een vakkundig schilder en wilt u kwaliteit, dan bent u bij John Kreutz Schilderwerken uit Venlo aan het goede adres.

Opdrachten worden altijd met zorg en veel aandacht uitgevoerd. Goed uitgevoerd schilderwerk biedt diverse voordelen, onder meer voor een goed onderhoud van uw huis of bedrijfspand, waardoor de waarde en de kwaliteit ervan behouden blijft.

John Kreutz Schilderwerken Venlo staat ingeschreven als erkend deelnemend opleidingsbedrijf met twee gediplomeerde leermeesters waarmee jonge aankomende schilders het vak in de praktijk kunnen leren. Dit zal de continuïteit van de bedrijfstak dan ook waarborgen.